4. Çocuk ve Barış Günü’nde bir aradaydık!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun!

Çocuklar için barışın olduğu
ve çocukların barışı getirdiği
bir dünya dileriz.

23 Nisan kutlaması için düzenlediğimiz, 4. #ÇocukveBarışGünü‘nde çocuklarla dolu dolu bir gün geçirdik.

Dans gösterileri, animasyon kısa film seyri ve 10 farklı atölye çalışmasıyla renkli anların yaşandığı etkinliğe İsa Yusuf Alptekin İ.Ö.O., Osman Zeki Üngör İ.Ö.O., Zeynep Bedia Kılıçlıoğlu İ.Ö.O. ve Vega Okulları öğrencileri katıldı. Yaklaşık 200 öğrencinin yer aldığı etkinlikte; “Dünyamız ve Biz, Sanatsal El Yapımı Kâğıt, Mimari Tasarım: Kuş Evi, Robotik, Matematik, Müzik, Jimnastik, Sokak Oyunları, Koreografi-Dans ve Spor” atölyelerini gerçekleştirdik.

Etkinlik sonunda ise, çocuklar Branda Boyama İstasyonu’nda, üzerine dünya görseli işlenmiş olan brandayı hep birlikte boyadı. Bir arada, renkli ve barış dolu bir dünya mümkün!

Basın Bülteni:

Çocuk ve Barış Günü Etkinlikleri Düzenlendi
Altınbaş Üniversitesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında ‘Çocuk ve Barış Günü Etkinlikleri’ düzenledi.

Görseller:

#çocuküniversitesi #childrensuniversity